Nominert til Rockheim Hall of Fame

Skjermdump fra 2013-01-11 20:24:47

Lillebjørn Nilsen er nominert til Rockheim Hall of Fame.

Nominasjonskomiteen har nominert ni artister, som ble offentliggjort i dag. Og de nominerte er:

Lillebjørn Nilsen, Anne Grete Preus, Radka Toneff, DeLillos, Nora Brockstedt, Jonas Fjeld, Kjøtt, Mayhem og Morten Abel.

Les mer i Dagbladet

Share

2 kommentarer til «Nominert til Rockheim Hall of Fame»

    1. Siden det er 3 av de 9 nominerte som vil bli innlemmet, så kommer GARANTERT Nora Brockstedt til og kapre en av de tre plassene. Ingen annen kvinnelig vokalist i Norge har hatt en så lang og produktiv karriere bak seg, og det var Nora som lanserte Norges første internasjonale slager. Hva de to andre angår, kommer UTVILSOMT LilleBjørn Nilsen til og ta en av de. Han er Norges DESIDERT beste singer/songwriter, STØRRE en Ole Paus, og ALLE har et forhold til ham, uansett musikksmak.

Det er stengt for kommentarer.