Gjestebok

Hagar The Horrible

-The Sage: "There will be no peace on earth until all mankind speak the same language."
-Hagar The Horrible: "True! True! But how can we make them all speak Norwegian?" ©Dik Browne


#24 Lillebjørns GJESTEBOK – The Guest Book

Takk for at du besøker disse sidene.
Thank you for visiting these pages.
Foreign visitors: please feel free to write in your own language!


Share

583 kommentarer til «Gjestebok»

 1. Hei
  La merke til at du sang en sang av Pete Seeger 22.juli, og at Springsteen spilte før deg, og han har jo spilt inn og opptrådt med Pete Seeger sine sanger. Tok du en prat med han om dette ? Det var kanskje ikke dagen.
  Lurer på om han kjenner til ditt forhold til Pete Seeger. Din fremføring var som alltid nedpå og veldig bra. Takk skal du ha.

 2. Okei, det er en sang vi har prøvd å forstå helt siden vi hørte den første gang for noen år siden… Den heter «Adjø Sabine» og er vakker som så mange andre, men vi skjønner ikke hvilken krig det er og handlingen er også litt vanskelig å forstå 😛 Kan du hjelpe oss? 😀

  1. Det lå sivile handelsskip av mange nasjonaliteter i Marseilles travle havn da Hitlers bombefly uventet angrep alt og alle der i 1940. I 1943 sprengte i tillegg nazi-okkupantene hele det gamle havneområdet fordi de mente det var motstandsbevegelsens hovedkvarter. Kanskje enden på historien om «den ensomme og sky Madame d’Ecosse?»

   Og dette skjedde i 2012 Marseille havn 1500 evakuert etter bombefunn fra andre verdenskrig

 3. Hei.
  Jeg har tenkt på deg og en bestemt visetittel har summet i mine ører og mitt sinnog detr er:
  «Byen med det store hjertet».Så vidt jeg husker så var det en vise av politisk karakter om uverdige ting som ble begått mot visse mennesker som bodde i telt og campingvogner- det handlet om store ord og fleskefett fra datidens ledelse i Oslo.Koriger meg hvis jeg tar feil- –
  Grunnen til at jeg kommer denne visa i hu, er det som idag skjer med «Romfolket eller rumenere på flukt .Spesielt det som nå skjer fra folket på Årvoll mot dem som nå er flyttet til dette sand og grustaket.Det hele er et gufs fra fortidens 2.verdenskrig da de samme folkene ble møtt med hat.
  Hele opptrednen til bydelen og velforeningen er skammelig ,småborgelig,selvopptatt adferd.jeg selv er flau over å være tidl.groruddal-beboer.
  Vedtaket nå i bystyret og de «helsefarlige boforhold» er temlig fiksert og direkte ondsinnet. Hvor er så da byen , folket som er blitt hedret verden over det siste året som har» det store hjertet»- i denne saken?.Det gjorde litt godt det Oslobispen selv sa om saken nå ikveld på dagsrevyen.Håper det er mere enn vakre ord.
  hvorfor jeg deler med deg mine tanker nå er fordi jeg vet at du har hjerte for nettopp «den lille mann og kvinne».
  kan tilslutt nevne at jeg hart tidligere år sunget og brukt og eiet dine viser til personlig glede og gjør det fremdeles.

  Mvh
  Arvid Larsen.

  1. Hei Lillebjørn.
   Ser at Bjørn Eidsvåg, og De Lillos har skrevet nye låter til denne minnekonserten– med Terrorangrepet og Romfolk-saken som bakteppe –så er jeg spent på hva evt. din nye låt tyil konserten vil bli.
   Lykke til på konserten.
   Mvh
   Arvid Larsen.

 4. Hei Lillebjørn!
  Vil bare dele en liten historie med deg….
  Min lille datter, fire år, kom til meg idag og spurte:

  «Mamma, hvem var det som ble født først i Norge? Var det deg?»
  «Nei, jeg vet ikke riktig hvem det var, men det var nok ikke meg…»
  «Da var det nok Lillebjørn Nilsen….!»

  Du er superstjerne her i huset 😀

 5. Hello, MR Nilsen. I wish to send you and all your people my Aroha (love) from Aotearoa (the Land of the Long White Cloud). THE example your country has set during your difficult time has raised the bar for the rest of us, and I thank you.
  Kia Kaha! Stay strong!
  Arohanui
  Kylee Maloney
  Wellington, Aotearoa

 6. Kan noen hjelpe meg med å finne en sang som Lillebjørn Nilsen hadde på plata Sammen for livet. Den var tonesatt av Lillebjørn til et dikt av Wergeland og het såvidt jeg huske Til pressefriheten. Er den gitt ut på cd senere? Det er en nydelig låt. Er flaska opp på musikken til Lillebjørn. Gleder meg til konsert i Oslo i sommer. Lillebjørn = Oslo for meg.

 7. Dear Mr. Nilsen, my father who directs a chorus of elderly people (with a little closed minds) would like to teach them your song «BARN AV REGNBUEN» and make them sing it at their next concert but I can’t find online any music sheet, just cords (also none from Mr. Seeger original). It is to much to ask you to send me via email the music sheet of this song? Thank you in advance, regards Laura

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.