Siri og Lillebjørn Nilsen med «Alle snakker sant» – SenKveld TV2

Lillebjørn Nilsen og Siri NilsenSiri og Lillebjørn Nilsen med «Alle snakker sant»

Nydelig opptreden med far og datter.

Siri Nilsen var i kveld på Senkveld sammen med sin far, visesanger Lillebjørn Nilsen. Hun har fulgt i farens fotspor, og ga i dag ut sitt andre album: «Alle snakker sant» som har fått svært gode kritikker.

For anledningen hadde Siri og Lillebjørn komponert en egen duettversjon av det vakre tittelsporet «Alle snakker sant». Dette er første gang de opptrer sammen på TV, og første gang vi har en ukulele-jazz-duett på Senkveld!


Vær så god! Se innslaget på TV2

Lillebjørn finstemmer Siris ukulele
Siri venter mens pappa Lillebjørn finstemmer ukulelene

Siri sjekker sin ukulele
Siri vet at ukulelen er stemt

Share

En kommentar til «Siri og Lillebjørn Nilsen med «Alle snakker sant» – SenKveld TV2»

  1. Så på Senkveld i går og ble kjempeglad da de sa at dere skulle være gjester! Visste ikkke at dere skulle være det, så var flaks at vi så på 😛 Flott sang og flott spilt av en flott duo! Skal definitivt ha den CD-en, Siri er like flink som faren! Vi er store fans allerede! 😀

Det er stengt for kommentarer.