Lillebjørn på Stones konsert Oslo 1965

Lillebjørn med kamerat Eivind i Bach-trøyer på Stones konsert Oslo 1965
Lillebjørn med kamerat Eivind i Bach-trøyer på Stones konsert Oslo 1965

Vi var på konserten til The Rolling Stones i Sjølysthallen i Oslo 24. juni 1965. Min gode skolekamerat Eivind hadde tegnet BACH-logoen, som min far hadde trykket på trøyene våre. Mine foreldre drev eget silketrykkeri. Dette var året jeg kjøpte mine første Stones plater. Allerede året etter begynte jeg å spille i gruppen The Young Norwegians. Bildet ovenfor dukker opp i denne videoen ved ca 01:20!

NORWAY 1965, the rolling stones

Share

En kommentar til «Lillebjørn på Stones konsert Oslo 1965»

  1. Jeg så dette på YouTube nettopp. Det var ikke vanskelig å kjente deg igjen i klippet. Hvordan husker du konserten? Det går historier om at svenske fans av Pussycats ble tvunget til å forlate hallen «i protest» før Stones gikk på…

Det er stengt for kommentarer.