♫ Har DU forslag til sanger? Lillebjørns aktuelle CD BOKS ♫

Vinnerne er trukket! Her

Lillebjørn Nilsen - Stilleste gutt på sovesal 1 GRCD4360 BOKS

… kan DU vinne
en signert Lillebjørn Nilsen CD-BOKS
fra Grappa Musikkforlag!

LILLEBJØRN NILSEN
Stilleste gutt på sovesal 160 ÅRS BOKSEN med alt det rare i! 10 CD pluss DVD, småbøker med alle SANGTEKSTER, bilder og mere til.

Plateselskapet GRAPPA legger akkurat nå siste hånd på produksjonen av en gedigen BOKS med Lillebjørns kjente, og kanskje ukjente, innspillinger. DVD m.m.

DU kan være med å bestemme hva boksen skal inneholde av musikk!

Kom gjerne med DINE kommentarer, ønsker og forslag her! Begrunnelser? Sammenfaller nettopp DINE forslag med andre sine?

DU kan vinne en signert Lillebjørn Nilsen CD-BOKS fra Grappa Musikkforlag! Noen heldige får også Lillebjørn T-skjorter!

Share

70 kommentarer til «♫ Har DU forslag til sanger? Lillebjørns aktuelle CD BOKS ♫»

 1. – Jeg ser jo at jeg oppdaget denne boksen nokså sent, så jeg har ingen forslag å tilføye rent bortsett fra «Hei, lille Svarttrost!»; den mener jeg at jeg ikke har sett foreslått fra før.
  «Forandring», er jo forresten også fin!

  – Gleder meg til boksen!

 2. Hei igjen.

  Jeg kom på noe mer som jeg tror er et forrykende godt forslag.
  Om det lar seg gjøre å få med noen av de fonetiske gjendiktningene av Lennon/McCartney-låter som Jøss d`er deg, Yvonne har hold Johann, Anna lå her, de to sistnevnte har jeg bare hørt rykter om. Men det er kanskje vrient med opphavasrettigherer og slikt.

  Gleder meg til boksen.

  Per Jakob.

  1. Hva du har i hukommelsen, Per Jakob Skaanes!

   YVONNE HAR HOLD, JOHANN! (‘I Wanna Hold Your Hand’)

   Den hadde jeg faktisk helt glemt og fortrengt! Ellers er det jo flere: Du Kan Godt Få Sitte Innte Mæ, Leif (‘Got To Get You Into My Life’) som vi ga ut med Ballade! gruppa. Anna Lå Her (‘And I Love Her’) var et Sunde/Nilsen produkt. Hm-m, her bør vi kanskje få Paul McCartney på tomanns-hånd og godsnakke litt … Men jeg tror dessverre rettighetene tilogmed er utenfor hans rekkevidde nå. Men ellers er jo Hei Knut! (Hey Jude) og Katt Og Kaniner (‘Heart Of The Country’) også utgitt med Ballade! Paul var grei den gangen! Hm-m hm-m igjen; dette kunne jo blitt en egen BI TELS boks 🙂

 3. «Lisbet Trutas avskjedsvise», «Oleanna»,»Vallevise» samt «Hei New York» og «Regnvaerssang».
  Lykke til

 4. HEI LILLEBJØRN!
  Enig i alt! For øvrig er det et unisont ønske fra Fredrikstad at «Gamlebyvise» må med! «Her sitter jeg på torget i den stille lune by…»
  Begrunnelse 1: Dokumentarisk viseperle om historie og hverdagsliv i en av Nord-Europas best bevarte festningsbyer, og et av Norges mest besøkte turistmål: Gamlebyen, Fredrikstad – komprimert på 16 veldiktede vers!
  Begrunnelse 2: Den spektakulære passasjen i vers 15:
  «Men så er det blitt alt for seint, til ferja må jeg løpe.
  Billetten den er alt betalt, den trenger jeg ikke kjøpe» (!!!)
  Ordningen med at Gamlebyferja før var gratis «den andre veien» er et lite stykke norsk samferdselshistorie. Stor aktualitet i dag, når det politiske miljøet i Fredrikstad omsider begynner å fatte ideen med «elvemetro».
  Ælva (i landet for øvrig kjent som Glomma) er jo en hovedgate tvers gjennom Fredrikstad sentrum. I og med at byens veitrafikksystem har kollapset for flere år siden, er det stadig fler som ser en miljøvennlig løsning i å frakte gående og syklende til og fra alle byens ytterpunkter med – ja, nettopp: et nettverk av fergeruter! Kunne vi også få en «billetten den er alt betalt»-ordning på tilbaketuren, vil suksessen være sikret!
  LYKKE TIL MED 60-ÅRSBOKSEN!

  Beste hilsen Bengt, Viseklubben Hartvig i Fredrikstad.

 5. Lillebjørn Nilsen var med til at starte Skagen Visefestival op i 1971 sammen med Finn Kalvik, Hans Jørgen Høynes, Kari Svendsen og Morten Asklie. Det var således norske kunstnere der lagde «grundstenen» til det der i dag er Skagen Festival. Jeg vil derfor gerne have sangen «En sang om Skagen» fra 1986 med, da han har haft en stor betydning for festivalen, og som en påskønnelse var han da også den allerførste der modtog den nystartede folkemusikpris i 1995.

Det er stengt for kommentarer.