Gjestebok

Hagar The Horrible

-The Sage: "There will be no peace on earth until all mankind speak the same language."
-Hagar The Horrible: "True! True! But how can we make them all speak Norwegian?" ©Dik Browne


#24 Lillebjørns GJESTEBOK – The Guest Book

Takk for at du besøker disse sidene.
Thank you for visiting these pages.
Foreign visitors: please feel free to write in your own language!


Share

605 kommentarer til «Gjestebok»

 1. Hei Lillebjørn,
  I tenårene hørte jeg mye på deg og kunne alltid briljere med et stort utvalg Lillebjørnviser i lystig lag.
  Livet tok meg i andre retninger, men nå 30 år senere dukket du opp i hukommelsen da jeg satt deg på repeat på Spotify. Alt kommer tilbake, tekstene, følelsene, musikken. Tusen takk for evigvarende poesi og udødelige toner!

  1. Gaute, for meg er mine sanger sendt ut med håp om at de kan lande hos nettopp sånne som deg.

 2. Jeg vil bare komme med en dyp og kjempestor takk for alt det du har gitt meg/oss av ord og toner gjennom flere 10-år. Jeg har hyppig brukt sangene dine videre sammen med barn og voksne i mange sammenhenger!!
  Alt godt ønskes!!!

 3. Spiller du gitar på «A Prince Among Men»? Eller «bare» korer du i refrenget? Jeg tror jeg bare kan høre Irvine på sine strenger, men er ikke helt sikker?

  1. Jesús Morente; podemos tener una experiencia. De anciano, ya no hago conciertos. He estado escuchando tu música. Y el deseo está ahí.

 4. Hei, Lillebjørn!
  Takk for sist siden 23. desember 2019.
  Veldig fint å møte Dem.

  Jeg lurer på en ting.
  Er det mulig å få autografen din?

 5. Tusen takk for sangen «Forandring». Kjøpte platen Oslo 3 i 1981 for innsparte ukepenger i Markussens Musikkforretning i Risør. To uker ventetid før platen kom fram. Det tok meg 40 år før jeg forstod hele sangen. Og nå klikket den omsider på plass. Takk.

  1. Jørn, ‘Forandring’ er min gjendiktning av Phil Ochs’ ‘Changes’. Jeg møtte faktisk legenden Ochs da jeg som svært ung spilte i gruppen The Young Norwegians!

 6. Jeg har mange fargeklatter i livet, sangene dine utgjør mye av bildet mitt.
  Hører låtene dine og plutselig er jeg tilbake til mange av de beste stundene i livet mitt.
  Tusen takk <3

 7. Hei, Lillebjørn!

  Har du noen gang vurdert å presentere alle gitarene dine i et slags galleri på hjemmesida di, eller poste et og et innlegg på Instagram eller noe…med litt historie knyttet til gitarene, din første gitar frem til din siste, hvilke låter den enkelte gitaren er spilt på osv? Hadde vært gøy å se et eller annet om gitarene dine og hvilke innspillinger de er brukt på.

  Jeg stemmer for dette 🙂

  1. Kjære Lillebjørn, takk for at du har laget så mange flotte sanger som har brent seg inn i skallebarken en gang for alle, også hos mine døtre hvor du har vært en viktig trivselfaktor under lange bilturer.
   Så nettopp et klipp på NRK hvor du synger «FIN FROKOST», ikke visste jeg at Jon L spiller solo gitar på denne. Vi har vært nære venner i 10 år (fotografering av stjernestøv)- og i sin beskjedenhet har han ikke sagt et pip, bare nevnt at han spilte gitar på «Tanta til Beate». Kudos Lillebjørn 👍

   1. Jan, Jon Larsen er en venn fra langt tilbake. Til Jons 30 års dag laget jeg en Selmer Maccaferri gitar modell med Django Reinhart portrett og Jons navn på båndet; i en liten fransk Perrier flaske! Slå den!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

TIL TOPPEN