Gjestebok

Hagar The Horrible

-The Sage: "There will be no peace on earth until all mankind speak the same language."
-Hagar The Horrible: "True! True! But how can we make them all speak Norwegian?" ©Dik Browne


#24 Lillebjørns GJESTEBOK – The Guest Book

Takk for at du besøker disse sidene.
Thank you for visiting these pages.
Foreign visitors: please feel free to write in your own language!


Share

577 kommentarer til «Gjestebok»

 1. Hei.
  Jeg har tenkt på deg og en bestemt visetittel har summet i mine ører og mitt sinnog detr er:
  «Byen med det store hjertet».Så vidt jeg husker så var det en vise av politisk karakter om uverdige ting som ble begått mot visse mennesker som bodde i telt og campingvogner- det handlet om store ord og fleskefett fra datidens ledelse i Oslo.Koriger meg hvis jeg tar feil- –
  Grunnen til at jeg kommer denne visa i hu, er det som idag skjer med «Romfolket eller rumenere på flukt .Spesielt det som nå skjer fra folket på Årvoll mot dem som nå er flyttet til dette sand og grustaket.Det hele er et gufs fra fortidens 2.verdenskrig da de samme folkene ble møtt med hat.
  Hele opptrednen til bydelen og velforeningen er skammelig ,småborgelig,selvopptatt adferd.jeg selv er flau over å være tidl.groruddal-beboer.
  Vedtaket nå i bystyret og de «helsefarlige boforhold» er temlig fiksert og direkte ondsinnet. Hvor er så da byen , folket som er blitt hedret verden over det siste året som har» det store hjertet»- i denne saken?.Det gjorde litt godt det Oslobispen selv sa om saken nå ikveld på dagsrevyen.Håper det er mere enn vakre ord.
  hvorfor jeg deler med deg mine tanker nå er fordi jeg vet at du har hjerte for nettopp «den lille mann og kvinne».
  kan tilslutt nevne at jeg hart tidligere år sunget og brukt og eiet dine viser til personlig glede og gjør det fremdeles.

  Mvh
  Arvid Larsen.

  1. Hei Lillebjørn.
   Ser at Bjørn Eidsvåg, og De Lillos har skrevet nye låter til denne minnekonserten– med Terrorangrepet og Romfolk-saken som bakteppe –så er jeg spent på hva evt. din nye låt tyil konserten vil bli.
   Lykke til på konserten.
   Mvh
   Arvid Larsen.

 2. Hei Lillebjørn!
  Vil bare dele en liten historie med deg….
  Min lille datter, fire år, kom til meg idag og spurte:

  «Mamma, hvem var det som ble født først i Norge? Var det deg?»
  «Nei, jeg vet ikke riktig hvem det var, men det var nok ikke meg…»
  «Da var det nok Lillebjørn Nilsen….!»

  Du er superstjerne her i huset 😀

 3. Hello, MR Nilsen. I wish to send you and all your people my Aroha (love) from Aotearoa (the Land of the Long White Cloud). THE example your country has set during your difficult time has raised the bar for the rest of us, and I thank you.
  Kia Kaha! Stay strong!
  Arohanui
  Kylee Maloney
  Wellington, Aotearoa

 4. Kan noen hjelpe meg med å finne en sang som Lillebjørn Nilsen hadde på plata Sammen for livet. Den var tonesatt av Lillebjørn til et dikt av Wergeland og het såvidt jeg huske Til pressefriheten. Er den gitt ut på cd senere? Det er en nydelig låt. Er flaska opp på musikken til Lillebjørn. Gleder meg til konsert i Oslo i sommer. Lillebjørn = Oslo for meg.

 5. Dear Mr. Nilsen, my father who directs a chorus of elderly people (with a little closed minds) would like to teach them your song «BARN AV REGNBUEN» and make them sing it at their next concert but I can’t find online any music sheet, just cords (also none from Mr. Seeger original). It is to much to ask you to send me via email the music sheet of this song? Thank you in advance, regards Laura

 6. Dear Mr. Nilsen, I just watched your beautiful countrymen and women sing this Pete Seeger song for the whole world to hear. Which sounds very sentimental, but is so true. I was very moved by the song and your thousands of fellow-singers. I am mstly involved with «European Classical» music myself, but Bach and Mozart both knew that nothing touches the soul like a simple melody sincerely expressed. Keep up the good work!!!! Humanity needs you!!!!!

 7. Thank you and your people for having such kind, comforting souls. I did not need to know the words, but the spirit & beauty of your culture was revealed in your stunning performance. You have shown the world that we are our own creation, and we all have the power to project thoughtful energy to accomplish good.
  I also write & play music, and know the power it has to change people’s hearts. A terrible tragedy that has been turned into a denouncement of some of the most horrible nightmares one human being could craft against another.
  Through music, your country will heal, and together you will be stronger! <3 Love & blessings

 8. Hei! Lurer bare hva i alle dager du mente med det du sa, at »barn av regnbuen» ikke akkuratt er allsang i FrP? Er selv FpU’er og har elsket den sangen siden jeg har vært barn og den har blitt sunget i flere annledninger – også allsang, som f.eks under rosetoget i oslo etter 22. Juli.
  Dette var sårende å lese.. Fikk ikke dette fra 100% sikre kilder men siden du ikke er så stor fan av frp så var det jo ganske troverdig. Du som er så opptatt av at man ikke må dra alle under en kam og sette folk i bås – er ikke dette LITT dobbeltmoral? Du vet at FrP er for multikultiralisme og har flere innvandrere i sentrale posisjoner i partiet? Og at FpU har en indisk leder? Du både skuffer og provoserer med dette utsagnet.. IKKE sett frp’ere i bås hvis du mener at man ikke skal gjøre det med andre!!

 9. Dear Mr. Nilsen,

  I wish to thank you very deeply for the song you led, Rainbow Race.

  It is with leadership such as yours, and the people who sang with you on that rainy day, that will change the world into a more loving place. I was so moved by the video that I saw on-line.

  Bless the people of Norway.

  Kjære Herr Nilsen,

  Jeg ønsker å takke deg meget dypt for sangen du leder, Regnbueløp.

  Det er med lederskap slik som din, og folket som sang med deg på den regnfulle dagen, vil forandre som verdenen inn i et mer elskende sted. Jeg ble slik flyttet av videoen at jeg så tilkoplet.

  Velsign folket av Norge.

  Joe Cherry
  Modesto, California, USA

 10. hei jeg bor i Nederland og har bod her nesten mitt hele liv.jeg satt og sa nyhetene og der var han lillebjorn ….jeg sang og sipet ..elsker den sangen og er stolt at jeg er Norsk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.