3 kommentarer til «Lillebjørn i Paris IV»

 1. – Så flott! Hyggelig å se at du spilte på hennes ukulele, samt gav henne et signert plekter!
  Forsåvidt kjenner jeg jo at det hadde vært hyggelig å eie et slikt flatpick selv, og jeg undrer på om det er den typen flatpick du benytter.

  Uansett: Hvilken tykkelse er det på det?
  Og; hvilket materiale er det laget i? Noe sier meg at det er et nylon-plekter.

  Selv sverger jeg til Dunlop .73 – laget i nettopp nylon, som du sikkert vet – når det kommer til flatpicks, men jeg har også noen tynne .46 liggende.
  Det hadde seg nemlig slik at jeg en gang tenkte at slike tynne plektre jo måtte være perfekt for det jeg liker å kalle «Cat Stevens-raspingen»; han har det jo ofte med å slå an noen raske sekstendels underdelinger – er det vel – her og der i flere av sangene sine. Virkningsfullt, er det!

  Men – ja – Hvis jeg treffer deg nok en gang; noe jeg liker å tro at jeg gjør, sier jeg jo ikke «nei takk» til et plekter med ditt navnetrekk på til tross for at jeg jo har to eksemplarer av din autograf allerede 🙂

  Og; jeg skal si til Hiromi at det er gledelig å se at hun har sansen for deg 🙂

  – På gjensnakk!

  1. Søte Hiromi Iwabuchi fra Kyoto i Øyeblikksbilde nummer 3 rett og slett bare dukket opp under filming på et hjørne i Paris, smilende med sin ukulele!

   Fra Hiromis twitter.com/h_buuu

   h_buuu hiromi iwbc

   名前入りのピックもらった。TVにも出ちゃった。ステージがんばってくる。 twitpic.com/4qiylw
   28 Apr
   hiromi iwbc

   h_buuu hiromi iwbc
   カフェでノルウェーのTVの取材を受けていたこのおっさんに出会った。Lillebjorn Nilsen。プロのウクレレ奏者らしくて、 twitvid.com/6OJNN

Det er stengt for kommentarer.