Gjestebok

Hagar The Horrible

-The Sage: "There will be no peace on earth until all mankind speak the same language."
-Hagar The Horrible: "True! True! But how can we make them all speak Norwegian?" ©Dik Browne


#24 Lillebjørns GJESTEBOK – The Guest Book

Takk for at du besøker disse sidene.
Thank you for visiting these pages.
Foreign visitors: please feel free to write in your own language!


Share

521 kommentarer til «Gjestebok»

 1. Hei. Dro over til vestlandet med bil nå forrige uke. Det var særdeles sentimentalt siden det gjorde vi mye da jeg var barn også. Bilferie fra Oslo til Haugesund skjedde hver sommer, og på veien via Telemark var Orginal Nilsen på repeat. Så også denne gang. Over i Haugesund bodde vi bakgårdsbygningen der jeg alltid var noen uker med bestemor på disse tider om sommeren, med sillajazz og regn og komle osv. Nå skal huset antakelig selges så der av enda større sentimentalitet.

  På vei hjem over Haukeli gikk den damme gamle plata di på repeat igjen og kjæresten lovte tilslutt at han aldri mer skulle høre på noe Lillebjørn Nilsen. Men jeg vil takke deg for å kjøre de kilometerlange tunellene litt kortere og for at jeg fortsatt får klump i halsen når vi kommer til siste låt og du synger ‘da brant mine øyne, for hva fikk jeg se’. Jeg gråt hver gang den sangen ble spilt som barn uansett hvor mange ganger vi hørte på den.

  Uansett hadde ikke turen tiil Vestlandet vært den samme hverken da eller nå uten den skiva. Så takk da altså for gode minner og god musikk og insiktsfulle tekster. God sommer fortsatt og gratulerer med giftemål 🙂

 2. Ikke at jeg har noe med det egentlig, men jeg lurer jo på om du var og så Paul Simon i Oslo spektrum den 1. juli; du burde jo liksom være der, føler jeg.
  Det var en kjempefin konsert hvor Paul fikk vist hvor allsidig han er.

  Vennligsinnet hilsen fra en gammel kjenning.

 3. Tenkte at siden sommeren har kommet så utrolig tidlig i år, så kanskje vi kan si at den er over i juli – og så kan det holdes høstkonsert? Håper i alle fall at den fantastiske sommerkonserten er tilbake neste år. Riktig god sommer herfra 🙂

 4. Hei Lillebjørn,

  Skal du ikke ha den årlige konserten på Rockefeller? Venter på å kunne kjøpe billetter vi 🙂

  1. Silje, etter mer enn 50 år på scenen har Lillebjørn bestemt seg for et 2018 uten en eneste konsert. Og noe så uvanlig som en sommerferie. No shows booked at the moment.

 5. Hei!

  Jeg driver et kor for voksne, og vi har så lyst til å gjøre «Inni mitt hode», og da lurer jeg på hvor jeg kan få kjøpt kornote til den låta (hvis det finnes?).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *